Novinky duben 2013 - II. část

Tak konečně mohu odtajnit 2 své výrobky (vznešeně jim říkám projekty:) ), jeden je již u svého majitele a druhý se účastnil soutěže a nedopadl vůbec špatně :) .

Album CITYSCAPE - Ručně dělané album pro archivaci a prezentování fotek s ručně vyřezávaným motivem na titulní straně. Velikost alba je A4 + kroužková vazba. Obsah je tvořen 20 listy vysoké gramáže (300 gr/m2), které jsou prokládány krycím průsvitným papírem, aby fotografie mohly být umístěny na obě strany a nedocházelo k vzájemnému slepení či jinému poškození. Listy jsou zdobeny embossováním. Veškerý použitý materiál je acid & lignin free a nezpůsobuje tak žloutnutí fotek. Fotografie se do alba lepí oboustrannými samolepicími štítky, fixačním fotolepidlem nebo fotorůžky. Na stránku je možné dát buď jednu větší fotografii nebo několik menších, záleží na preferencích majitele. Popisky k fotkám je možné psát přímo na stránku nejlépe bílou nebo jinou kontrastní barvou gelového pera (nutno nechat zaschnout).





Notes na recepty zeleno-růžový - na vaše osvědčené recepty nebo ty od maminky či babičky
Notes obsahuje celkem 120 linkovaných stránek rozdělených 8 oddělovači do kategorií podle typu receptu. Dále pak obsahuje 10 kapes na uschování všech důležitých výstřižků. Vše je obaleno deskami s kvalitními papíry, sešito kovovou vazbou, ozdobeno stužkami, výseky, razítky a embosováním. Velikost notesu cca A5.





Pár korzetů z kolekce přání Lingerie




Komplety i s podvazky :), opět Lingerie






A jedno přání pro cyklistu 



Krásný den 














Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem si ušila peněženku

Kraftove vanoce