Liberec po čtvrté a přece poprvé

Tak jsem se konečně dostala do Liberce. Ne na Ještěd nebo do Zoo, ale na scrapbookový kurz a sešlost hoplk z Fleru i od jinud. Koná se 2x ročně a já se tam již rok chystala, ale loni na jaře byl prcek moc malý a na podzim měl manžel ve stejném termínu cyklo závod, takže hlídání dětí padlo opět na mě. Ale na tom 4. Libereckém kurzu jsem už konečně byla. Nebudu popisovat podrobný program ani zabíhat do detailů jednotlivých workshopů, vše je velmi podrobně popsáno a fotograficky zdokumentováno na blogu organizátorky Irisky, který patří můj velký dík, za zorganizování skvělého setkání a velmi přínosných kurzů.

Věděla jsem, že se na kurzu tvoří a plká dlouho do noci a ke sklence vína či kávě se mlsá.
Tak jsem trochu napekla
108 cookies a koláč
 
Cookies nezbyly a po koláči se zaprášilo za 5 minut.


Kačabinku napadlo nechat si na sraz vyrobit placky-jmenovky, nakonec jsme naší "letní" partu vyzbrojily těmito originálními jmenovkami.
Barvy jsem chtěla trochu výraznější, ale všechny 3 jsou vintážnice, tak jsem se podvolila většině :)

Dorazily jsme v pátek krátce před večeří. Tady bych chtěla poděkovat Screble nejen za odvoz, ale také za výlet do Turnova, kam jsme si pro velký úspěch zajely i při zpáteční cestě :)).

Holkám, které jsem znala už z léta jsem jako dárek vyrobila notýsky.




A v sobotu po snídani už jsme začaly tvořit. První workshop jsme měli samostatný a tvořily jsme ze zbytků, které jsme si přivezly stránku do kroniky
Další stránky najdete u Irisky

Před obědem jsme stihly ještě vyslechnout Helge a její rady ohledně prácí na podkladu art stránky, kompozice a barevného ladění, velmi užitečné informace a po obědě přišlo to na co jsem se asi nejvíc těšila a zároveň se nejvíc bála, malování trika s Aptákem. Musím říct, že Irenka-Apták je úžasná ženská plná elánu a optimismu a nejen že nám vše vysvětlila a předvedla, ale ještě odborně zamaskovala naše chyby a lehkou rukou dozdobila trička k naší naprosté spokojenosti. Mě by to přestalo bavit po třetím tričku :).
tohle je moje a nikomu ho nedám :)


módní přehlídka ala Apták
další fota opět u Irisky

Po tričkách jsme se pak sešly u Irisky a naučily se vyrobit 3D kytičky a plastické lístečky na dozdobení naší stránky.
Stránku jsem nakonec dodělávala doma. Materiálu jsem sebou měla dost, ale poslechla jsem Helge ohledně změny v barevném ladění a na tuhle kombinaci jsem si věci prostě nevzala.
Tady je výsledek


a pár detailů





Moje tvořící sekce :)

A nakonec celá naše "komunita"


Hrozně ráda jsem zase viděla Kačabinku, Milušku, Bonďu a Irisku a jsem moc ráda, že jsem konečně osobně mohla poznat i Komu, MS Design, eli.rek (domek bude), Radanu, Screblu, Kačelínu, Helge a spoustu dalších, nestihla jsem ani pochytat všechny jména.

Kolik jsem utratila v obchůdku a co všechno si pořídila neřeknu, ale krotila jsem se :).
Bylo to krásné







Komentáře

  1. Páni, všechno to máš moc povedené, líbí! Na každém výtvoru jsem našla něco zajímavého, nějaký parádní detail. Moc se mi líbí ta stránka a závidím možnost vyzkoušet si maskování, strukturovací pasty... ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Leni VELICE mě pobavilo slovo "vintážnice" :D to je pecka, od těď těmto lidem neřeknu jinak!

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem moc ráda, že jsme se poznaly naživo :-), stránka je krásná a ta modrožlutá kombinace je hodně zajímavá a k těm klukům to jde skvěle! Paráda! Těším se zase někdy na viděnou!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak jsem si ušila peněženku

Kraftove vanoce